mojmag.com

Kontakt informacije

e-mail: info@mojmag.com

O nama

Što je mojmag.com?

mojmag.com je web stranica koja okuplja časopise/novine na jednom mjestu. Naslovnice, zanimljivi isječci i popis sadržaja su lako dostupni preko središnjeg rotirajućeg preglednika. Klikom na neku naslovnicu se ista dobiva uvećana te se detaljno može vidjeti. Časopisi su svrstane u kategorije čime je omogućeno tematsko pretraživanje.

Zašto mojmag.com?

Ideja je da svatko može u miru od kuće pogledati aktualne naslovnice časopisa/novina na jednom mjestu i u skladu sa svojim trenutnim interesima odlučiti što će kupiti na kiosku. Dostupan je popis sadržaja pojedinog izdanja te nekoliko zanimljivih isječaka. Ispod svakog izdanja su ponuđene korisne informacije, kao što su cijena, datum sljedećeg izlaska, opis časopisa, opis izdanja i slično.
Registrirani korisnici mogu ocjenjivati i komentirati pojedina izdanja i tako izdavačima dati do znanja što im se sviđa, a što bi moglo biti bolje.

Tko posjećuje mojmag.com?

mojmag.com posjećuju oni koji ciljano kupuju tiskovine, ali i oni koji žele vidjeti što se nudi na području tiskanih medija. Prema istraživanju, ljudi uopće ne znaju da neki časopisi postoje. Često se događa da bi kupili neki časopis kad bi na vrijeme znali koju tematiku obrađuje u pojedinom broju. Sve to proizlazi iz činjenice da je nezgodno provesti mnogo vremena pred kioskom i proučiti sve časopise. mojmag.com nudi rješenje – od sada se aktualne naslovnice mogu prolistati iz naslonjača kod kuće. U miru se može pogledati što vas zanima i odlučiti koju tiskovinu ćete kupiti pri sljedećem odlasku na kiosk.

Tko stoji iza projekta?