mojmag.com

KATALOG KUĆA

Datum izdanja 15.5.2011. - broj 2011   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: travanj 2011.
Izlazi: jednom godišnje
Cijena: 79,00 kn

O izdanju:

SADRŽAJ
 
Padine
Kuće u Hrvatskoj
Moderne
Gradske
Klasične
Drvo i staklo
Transparentne
Vile
Tehnologija
 
UVODNIK
Poštovani čitatelji,
pred vama se nalazi novi „Katalog 100 najljepših kuća“  za 2011. U katalog za 2011. konačno smo uvrstili i posebnu kategoriju kuća iz Hrvatske koje smo imali prilike fotografirati u suradnji s čitateljima i našim partnerima. Nadamo se da će se ovakav oblik suradnje nastaviti i u budućnosti te da ćemo u svakom idućem katalogu imati sve više kuća iz naše zemlje što će ponajprije ovisiti o spremnosti na obostranu suradnju. Ovim putem pozivamo vas i dalje da nas kontaktirate ako mislite da je vaš objekt dovoljno interesantan za objavu u našim izdanjima. Mi ćemo izići na teren i snimiti fotografije ako ih nemate u svojoj bazi i poslati vam kratak upitnik u svrhu pridobivanja osnovnih informacija. 
Osim prekrasnih fotografija s nacrtima, ovaj broj krasi i velika tema o tehnologijama koje možete koristiti u svom domu, a koja je nastala u suradnji s urednikom T3 magazina, Damirom Pišćetekom. Nadamo se da ćete s veseljem prolistati ovu izuzetno interesantnu temu i saznati više o modernom uređenju doma kada su tehnologije u pitanju. Također vam želimo da među prikazanim objektima i pripadajućim nacrtima pronađete konačno idejni projekt i za vašu kućicu iz snova.
 „Katalog 100 najljepših kuća“  prvi puta izišao je 2008. godine te je objedinio atraktivne fotografije vanjskog i unutarnjeg uređenja što svima koji misle graditi ili renovirati, omogućava lakše uobličavanje i vizualizaciju vlastitih ideja. Gotovo većina prikazanih objekata projektirana je od strane njemačkih i austrijskih proizvođača i arhitekata (detalje možete pronaći u info kućici) uz priložene nacrte koji vam olakšavaju kreiranje vašeg vlastitog idejnog rješenja.
Srdačan pozdrav i ugodno čitanje!
Sandra Posavec, urednica

 
Web: katalog.mbi.hr/

O časopisu:

Specijalno izdanje magazina Hausbau - KATALOG 100 NAJLJEPŠIH KUĆA je jedinstveno, raskošno izdanje u kojem su prikazane najatraktivnije obiteljske kuće. Odaberite kuću svojih snova od 100 projekata obiteljskih kuća i uživajte u fotografijama vanjskog i unutrašnjeg uređenja. Saznajte sve o građenju doma od temelja do krova – samo u Katalogu 100 najljepših kuća!


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!