mojmag.com

Bazeni & saune

Datum izdanja 13.10.2009. - broj 10, jesen 2009.   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: zima 2012.
Izlazi: dva puta godišnje
Cijena: 30,00 kn

O izdanju:

Sadržaj

08  NOVOSTI - Novitete, vijesti, najave iz područja bazenske tehnike, wellnessa, sauna, gradnje bazena i higijene vode.

12  PRAVO UŽIVANJE - Bazen kao highlight unutar vrtne kompozicije koja se obraća svim čulima – ova ideja bila je inspiracija vlasnici.

20  COFEE & CREAM - Jednostavno i puristički, ali da ne bi djelovalo previše uspavljujuće, za to se pobrinuo ugodan svjetlosni koncept i tople boje – čokoladno smeđa i krem u uzbudljivom duetu.

25  AMERIČKI STIL - Kupanje u mjehurićima na američki način: u prirodi, ljeti i zimi. To je san većine vlasnika bazena.

26  ČISTO ZADOVOLJSTVO - Unatoč smještaju u suterenu novoizgrađenog objekta, ova bazenska hala izgleda svijetlo i pristupačno – tome su doprinijeli reducirani dizajn i promišljena arhitektura.

34  PLES NA MLAZU - Uz pomoć sustava za protustrujno plivanje moguće je uživati u sportskim naporima. I još više od toga: nakon naporne tjelovježbe, moguće se prepustiti ugodnoj masaži mlaznicama.

42  BLJEŠTAVA KOMPOZICIJA - Od obične bazenske hale do mjesta sastajanja tri generacije – ovo mjesto je uz pomoć promišljene sanacije zadobilo sasvim drugačiji karakter od početnog.

50  TRENDOVI U WELLNESSU - Uz moto „u trendu je ono što čini dobro“, na slijedećih nekoliko stranica prikazat će se proizvodi koji povećavaju stupanj opuštanja unutar wellnessa, a ne zahtijevaju specijalne zahvate.

56  MASIVNA JEZGRA - Vremena kada su saune od masivnih drvenih greda bile nešto isključivo rezervirano za ljubitelje rustikalne optike su iza nas. Kabine s jezgrom od pravog drveta pokrivaju širok spektar – od ladanjskog do modernog dizajna.

62  WELLNESS 2020 - Tema wellnessa nalazi se trenutno u fazi sazrijevanja. Gosti danas su informirani na najbolji mogući način i imaju već dovoljno iskustva. Potražnja za inovativnim konceptima raste. Tržište wellnessa u zadnjih 20 godina prošlo je kroz pravu evoluciju kojoj se još ne nazire kraja.

68  UŽIVANJE U LUKSUZU - Otmjeno prirodno kamenje, namještaj i parket od dragocjene orahovine, zavjese od svile: sve u svemu pravi Spa s pet zvjezdica!
 
Web: www.bazeni-saune.mbi.hr


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!