mojmag.com

Svijet šarana

Datum izdanja 10.9.2009. - broj 14   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: Prestao izlaziti!
Izlazi: svaka tri mjeseca
Cijena: 35,00 kn

O izdanju:

SADRŽAJ

6    MASSIMO MANTOVANI  - INTERVJU - Pročitajte što vam slavni talijanski lovac na velike šarane preporuča prilikom ribolova na kapitalnu ribu.

12    LEON HOOGENDIJK:  Vid šarana - Leon nam objašnjava na koji način šarani vide  i kako kroz prizmu njihovih očiju u vodi izgledaju boje, naši mamci i sistemi na dnu.

22    SIMON  CROW:  Ribolov na površini - Simon nam u detalje objašnjava kada se, na koji način i u kojim prilikama love šarani na samoj površini vode.

29    JOCELYN  DUPRE:  Kako loviti sam 2 - Jocelyn u drugom nastavku svoje priče govori što sve treba ponijeti sa sobom kada idete sami u ozbiljan ribolov, ali i kako se treba pripremiti za tako nešto.

34    KEN  TOWNLEY:  Mamci visoke  energije - Ken, naš guru za mamce, objašnjava nam   što su, na koji način se rade i kada se upotrebljavaju mamci visoke energije.

39    IVAN  TONKOVIĆ – SUPRA:  Lika i Novčica - Ivan, mlada šaranaška zvijezda, poznatiji prijateljima kao Supra, vodi nas na put po prekrasnim ličkim ljepoticama, rijekama Lici i Novčici.

45    GAŠPER  NATHIGAL:  Bledski biseri 1 - Bledsko jezero je još jedan od pravih ribolovnih bisera s ovih prostora. Pročitajte Gašperovu priču kako je u samo dva dana ulovio svoja dva nova osobna ribolovna rekorda.

48   ALJOŠA  DODEVSKII:  Bleski biseri 2 - Aljoša i Oto su se također na istom jezeru lijepo nalovili kapitalnih šarana. Pročitajte na koji način im je to uspjelo.

54    DENIS  BELAVIĆ:  Tri osnovna pristupa - U svojoj popularnoj maloj školi šaranskog  ribolova Denis nam na praktičnim primjerima iz svog bogatog iskustva objašnjava na koji način treba priči određenom tipu vode.

61    ŽELJKO  CAPAN:  Na rijeci Saone - Željko je ove godine lovio šarane u Francuskoj na rijeci Saone. Kakav je tamo stvarno ribolov i kako se za njega treba pripremiti pročitajte u ovom vrlo zanimljivom ribičkom putopisu.

66    KREŠIMIR  KURI:  Na lijepom plavom Šumbaru 1 - Vaš je urednik sredinom srpnja na jednoj od najljepših hrvatskih voda proveo u ribolovu sedam dana. Pročitajte kako su on i njegov kum Bela tamo uspjeli uloviti trenutno najtežeg golog šarana na jezeru.

76    DAVOR  SVOBODA:  Virusne i bakterijske bolesti šarana - Davor Svoboda, osim što je ribolovac i pasionirani šaranaš, ujedno je i viši državni veterinarski inspektor i voditelj veterinarskog ureda u Jastrebarskom.  Zamolili smo ga da nam napiše nešto o bolestima koje prijete šaranima.

84    DINKO  OLIVARI: Neodoljivi  sastojci  mora - Dinko nas vodi u svijet mamaca. U ovom se članku dodirnuo svih prednosti  sastojaka  za  izradu mamaca  koji  se  rade  iz morskih  sirovina. Pročitajte kada ih je nabolje staviti u mamce, zašto  i u kojoj količini…

90   KREŠIMIR  KURI:  Šaranaške vijesti iz zemlje i svijeta - Što se je sve ulovilo po našim i stranim vodama potražite u ovoj vrlo rado čitanoj kolumni.
 
Gdje kupiti: kiosci Tiska, trgovine ribolovnom opremom
Web: www.ribolovni-savez.hr

O časopisu:

Posebno izdanje Športskog ribolova posvećeno ribolovu šarana u zemlji i svijetu.


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!