mojmag.com

INZG

Datum izdanja 1.1.2011. - broj 16   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: 1.11.2011.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 0,00 kn

O izdanju:

SADRŽAJ
 
UVODNA TEMATIKA
08 Sportski i zdravo u 2011.

FISKULTURA
10 Profesor u napadu na Veliki globus

SENZUALIST
18 Ski destinacije za prave avanturiste

MODNI MASLAČAK
24 Board koji (modni)  život znači

KAMERA OD TURA
28 Sportski dokumentarci

KNJIŽEVNI (ARHE)TIP
35 Zdrave kuharice za zdravu 2011.

DEŽURNO UHO
42 Muzikoterapija

INZG PATROLA
48 Volonterski centar Zagreb

KALENDAR
53 Dobrodošli u Novu godinu!

UVODNA TEMATIKA – Sportski i zdravo u 2011.
Za početak, naravno,  Sretna nova 2011., a u duhu onoga što smo odabrali kao temu za ovaj broj neka vam bude što sportskija i što zdravija. Ne znamo koliko će najavljena rekonstrukcija Vlade (to jest u prosjeku mlađi ali ne znamo koliko sposobni(ji) novi ministri) doprinijeti oporavku našeg ispaćenog gospodarstva, no bez obzira na opću recesijsku atmosferu koja se nastavlja ima nekih aspekata života koji su isključivo u našim rukama. Makar nam srezali plaću, još uvijek možemo na jogging kako bismo „odradili“ kilograme nataložene tijekom blagdanske sezone. Umjesto na pizzu, što omogućava maltene svaki budžet, uzmimo kuharicu i isprobajmo par (zdravih) recepata. A i ne zaboravimo koliko pozitivno dobra glazba može utjecati na psihu i dušu čovjeka. U ovom smo se broju također malo pozabavili Ivičinim šansama za osvajanje Velikog kristalnog globusa, a sezona se nastavlja  06.01. sljemenskim slalomom  (ne zaboravimo, doduše, da djevojke 04.01. voze Snježnu kraljicu). 
A što se siječnja tiče, mjesec obiluje predstavama, manjim koncertima, komornom glazbom i klupskim programima. Ogromnih događanja nema, no možda je siječanj baš ono najbolje vrijeme da se odmorimo i skupimo snagu za nove pobjede.
Ovaj put izvanredno izlazimo četvrtoga u mjesecu (kako ste već i primijetili), no ne zamjerite nam: i nama je trebao mali odmor.  I još jednom: sve najbolje u 2011.
 
Gdje kupiti: INZG besplatni zagrebački mini magazin će se distribuirati u nakladi od 70 000 primjeraka na cca. 300 stalnih lokacija u gradu (kulturne ustanove, fakulteti, studentski centri, benzinske postaje, kafići, klubovi...) kao i na velikom broju događanja koje INZG organizira ili pokriva kao medijski sponzor.
Web: www.inzg.net

O časopisu:

Mediji, posebice oni tiskani, moraju na neki način odražavati i savjest društva, što će reći da moraju imati i obrazovnu funkciju. Svjesni te činjenice, B2C medijima trudimo se plasirati pozitivne i poticajne informacije korisnog sadržaja kako bismo čitatelje potakli da aktivnije sudjeluju u kulturnom i intelektualnom životu sredina u kojima žive, te kako bismo osvjestili njihovu važnost kao pojedinaca u zajednici.
Drugim riječima, izdavanjem B2C multimedijskih sadržaja kulturno-obrazovno-zabavnog karaktera stvaramo pretpostavke za obogaćenje kulturnog života i kulture uopće, a kultura nije samo ono što se odvija u kazalištu ili inim ustanovama, već i informiranost i suptilnost razgovora uz kavu, tolerancija, razmjena iskustava itd.

Urbanu kulturu ne definiramo kao heterogenu cjelinu različitih, često isključivih supkultura, već kroz duh grada koji informira, prožima, uključuje i unaprjeđuje. To je naš urednički i autorski pristup.

FACEBOOK:
http://www.facebook.com/pages/wwwinzgnet/17250212855?v=wall

TWITTER:
http://twitter.com/inzg_tweet

MYSPACE:

http://www.myspace.com/inzg


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!