mojmag.com

EXTRA

Datum izdanja 14.3.2011. - broj 454   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: 17.4.2012.
Izlazi: jednom tjedno
Cijena: 7,00 kn

O izdanju:

EKSKLUZIVNO:
OTKRIVAMO TAJNU OSMIJEHA JADRANKE KOSOR
KOGA LJUBI PREMIJERKA?

DANIJEL I VLATKA PRANJIĆ
LANINO ROĐENJE JE kruna našeg braka

INTERVJU: GORAN BARE
BIVŠA MISS HRVATSKE noću mi je pijana kucala na prozor

EXTRA EKSKLUZIVNO
JADRANKA KOSOR
IZMEĐU I MINISTRA PSIHIJATRA
Iako krije svoje partnere, hrvatska premijerka ima itekako uzbudljiv ljubavni život, a trenutačno se za njenu naklonost BORE DVA MUŠKARCA S KOJIMA BLISKO SURAĐUJE: prvi navodno za nju gaji iskrene osjećaje, a drugi se, kako su nam potvrdili njezini kolege političari, poigrava njenim emocijama
NAPISALA: RUŽICA ĐUKIĆ
FOTO: DOK. EXTRE
Jadranka Kosor u posljednje vrijeme POSEBNU PAŽNJU POSVEĆUJE SVOM IZGLEDU, a njen novi imidž već su pohvalili brojni kolege
Od kada je prisutna u političkom životu, 57-godišnja premijerka Jadranka Kosor nikada nijednog muškarca nije javno predstavila kao svog partnera. Ipak, to ne znači da nema romantičan život. Njezin je samo skriven daleko od očiju znatiželjne javnosti.
Prema informacijama osoba koje su često u kontaktu s premijerkom ona je u posljednje vrijeme osobito bliska s dvojicom muškaraca. Jedan od njih ministar je koji je na taj položaj došao prije nešto više od godine dana te je nedugo potom pristupio i u HDZ. Spomenuti ministar, kako se priča, za Jadranku Kosor gaji iskrene osjećaje, ali baš kao što to često biva njoj se ipak više sviđa jedan njezin bivši bliski suradnik s kojim nikad nije sigurna u to što on točno osjeća za nju. Riječ je o jednom uglednom zagrebačkom psihijatru koji je nedavno izašao iz dugogodišnje veze sa ženom s kojom ima dvoje djece. Navodno se čuju barem dva puta dnevno, a njihova romansa traje nešto više od godinu dana.
 
Web: www.nacional.hr/info/marketing/#extra

O časopisu:

Extra na suptilan, i na našem tržištu jedinstven način, donosi kolaž toplih, ljudskih, životnih priča i glamura s crvenog tepiha. Stoga Extru traže mlađe, urbane ženske osobe, koje žele biti u doticaju s najnovijim trendovima u modi, kozmetici, karijeri ili kuhinji, biti obaviještene o zbivanjima u svijetu poznatih i slavnih, ali imaju sluha i za ljudske sudbine koje nas okružuju. Aktualno, informativno i nadahnuto štivo, tradicija darivanja i nagrađivanja čitatelja, kao i prepoznatljivi, atraktivni projekti, zaštitni su znak našega magazina namijenjenog ženama koje znaju da su zaista – posebne!


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!