mojmag.com

KUHINJE & KUPAONICE

Datum izdanja 22.12.2010. - broj 25   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: ljeto 2012.
Izlazi: četiri puta godišnje
Cijena: 25,00 kn

O izdanju:

SADRŽAJ
 
06 Novosti
 Donosimo vam novosti s domaćeg i stranog tržišta...

16  Jednostavnost umjesto pompe
  Francuski pisac Antoine de Saint Exupery točno je primijetio: stvar nije savršena kada joj se više nema što dodati, nego onda kada joj se više ništa ne može oduzeti. Jednostavne i elegantne kuhinje snova gotovo pa svjedoče svojom pojavnošću istinitost gornje izjave.

22 Elegantne i jednostavne kuhinje
 Prikazujemo nekoliko modela jednostavnih i elegantnih kuhinja koje se mogu naći i u prodajnom asortimanu hrvatskih salona.

28 Kuhinjske nape - Funkcionalni i stilski čistači
  Tražite li napu za svoju kuhinju? Na tržištu vas ovih dana očekuju uistinu raznovrsni modeli izrađeni od različitih materijala. S tehničke strane radi se o relativno jednostavnom uređaju, a zaogrnut keramikom, nehrđajućim čelikom ili staklom može postati estetski dio kuhinje i dosegnuti astronomske prodajne cijene.

32 Čuvari svježine
 Kada se radi o napama, mogu se odabrati dvije vrste: one koje su sakrivene unutar zida ili stropa ili one koje svjesno budu korištene kao dekorativni dodaci pri uređenju prostora. Pokazat ćemo vam primjere vezane uz obje mogućnosti.

40 Prirodni dekori i dekori iz prirode
  Ugodna klima doprinosi senzaciji nježnog protoka energije i daje nam inspiraciju, a često direktno na stvaranje atmosfere možemo utjecati upotrebom različitih zidnih i podnih dekora, osobito onih koji oponašaju prirodu.

48  Lijepo i opušteno
  Hidromasažne kade opuštaju mišiće i oslobađaju tijelo napetosti. Kako, opisat ćemo kratko na idućih nekoliko stranica.

56  Galerija kuhinja i kupaonica
 Odabrane kuhinje i kupaonice, svaku krasi poseban karakter,  a vi izaberite koja vam se najviše sviđa.

64  Izlog
 Izabrali smo raznovrsne kućanske aparate  različitih proizvođača, karakteristika i cijena...

72  Detalji koji čine dom
 Pripremili smo pregršt sitnica koje nas  vesele, a pritom i uljepšavaju dom...

RIJEČ UREDNIKA
Dragi čitatelji!
Evo nas pri kraju još jedne godine iako je vrijeme ljudska izmišljotina jer da nam je na primjer 1. lipnja označen kao početak godine, sada bismo bili tek na njenoj sredini. No kako bilo, većina nas doživljava ovo doba kao kraj jednog i početak novog razdoblja. Pa se vrše rekapitulacije, evaluacije, zbrajanja i oduzimanja i obično donosimo i neke novogodišnje odluke o tome što ćemo prestati raditi, a što započeti. I toga se na kraju uopće ne pridržavamo, što samo svjedoči istinitosti one mudrosti s početka, a to je da naši „krajevi“ i „počeci“ nisu na žalost gotovo nikada u skladu s vanjskim, nego s „unutarnjim“ osobnim kalendarom.
Naš magazin se potrudio ove teške godine ostati u okvirima zacrtanog plana i možemo biti zadovoljni učinjenim. U ime cijelog uredništva, zahvaljujem se svim našim čitateljima i partnerima koji su nam ostali vjerni cijele ove godine. I zahvaljujem se svim mojim kolegama u uredu koji su doprinijeli tomu da vi imate što čitati. Iduće godine najavljujem neke sitne promjene o kojima je još rano govoriti, ali ono što mogu reći jest da će biti sigurno svima na veliko zadovoljstvo i veselje. O tomu ćete svi biti pravodobno obaviješteni putem naše web stranice i stranice na Facebooku.
I što još reći na kraju ovog pomalo kontemplativnog predblagdanskog uvodnika? Ono što mi danas nazivamo Božićem, se u svim kulturama od pamtivijeka obilježava kao dan svjetla jer tada prestaje noć biti duža od dana. Figurativno bismo mogli reći da se pojavljuje svjetlo na obzoru i svima budi novu nadu. Moja osobna poruka svima vama je da imate na umu da zidovi koje gradimo oko sebe da bismo spriječili prodor vanjske tuge, istovremeno sprečavaju i prodor radosti.
Uživajte u novom broju Kuhinja&kupaonica uz želju da vam slijedeća godina donese puno zdravlja, radosti i snage!
Sandra Posavec
Urednica
 
Web: www.kuhinje-kupaonice.mbi.hr


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!