mojmag.com

FHM

Datum izdanja 18.6.2009. - broj 44   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: 18.8.2010.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 20,00 kn

O izdanju:

SADRŽAJ

100 najseksi žena svijeta
Svjetski poznati FHM-ov izbor za najseksi ženu svijeta tradicionalno izaziva interes čitatelja i medija. Svi su relevantni izvori već prenijeli vijest da je Najseksi žena svijeta 2009. godine prošlogodišnja pobjednica Megan Fox, koja je obranila titulu osvojivši većinu od preko deset milijuna glasova...

Najveći skandali Formule 1
Svi smo vidjeli sudare, tučnjave, loše startove i sramotne kvarove. No najzanimljiviji skandali skrivaju se od objektiva kamera i očiju znatiželjnika. Šteta što se za njih saznalo...

Robert Downey Jr.
Ovaj je tip čuo zvuk zatvaranja metalnih vrata u buksi barem onoliko puta koliko i zvuk sklapanja filmske klape. FHM se uvukao u glavu, krevet i smočnicu jednog od najzanimljivijih glumaca današnjice...

Znamo što si radio prošlog ljeta
John Douglas, legendarni psiholog FBI-a, razgovara s jednim od najozloglašenijih serijskih ubojica svih vremena – Dennisom Raderom, poznatijim pod nadimkom BTK. Ovaj intervju papirnati je ekvivalent filma "Kad jaganjci utihnu" - pogotovo jer je Dennis Rader poslužio kao inspiracija za lik doktora Hannibala Lectera...

U novom broju FHM-a ima još puno toga...
Kloniranje - zabava za cijelu obitelj!
16 vrlo krivih poteza za privlačenje žena!
Brzopotezni kulinarski trikovi!
Avion za svaki džep!
 
Web: mediatop.hr/izdanja/fhm

O časopisu:

For Him Magazine je najveći svjetski lifestyle časopis za muškarce. Pokrenut je 1985. godine u UK, a danas izlazi u više od 30 zemalja i najprodavaniji je časopis ovog tipa na svijetu.

Svako izdanje FHM-a prati osnovnu filozofiju koja se može sažeti u tri riječi: seksi, zabavan, koristan.

Iako u zadnje vrijeme bilježi i porast popularnosti kod mlade, urbane ženske populacije, FHM uglavnom čita muškarac u dvadesetim i tridesetim godinama. On traži informacije o najnovijim tehnološkim i modnim trendovima, stimulativne i zabavne teme te, naravno, najljepše djevojke svijeta.

FHM njeguje poseban odnos sa svojim čitateljem – u svakom koraku produkcije trudimo se uzeti u obzir želje i potrebe čitatelja, a stil pisanja je suvremen, urban i nekonvencionalan, te se pokušava što je više moguće približiti svakodnevnom govoru i načinu izražavanja.

Čitatelj koji po prvi put krene listati časopis FHM, u njegovom će prvom dijelu pronaći kratke zanimljivosti iz svih kutaka svijeta i svih vremenskih perioda, prenesene na vizualno i intelektualno privlačan način – pravilo je samo jedno: mora biti svježe, zanimljivo i zabavno.

FHM njeguje tradiciju zanimljivih (i često neobičnih) intervjua – oni se uklapaju u tematski dio časopisa, koji iz mjeseca u mjesec donosi seksi, zabavne i korisne priloge. Ako nešto možemo reći sa sigurnošću, onda je to da će ovdje svatko naći nešto što će ga zainteresirati, zabaviti ili potaknuti na razmišljanje.

Nemojmo zaboraviti i treću odrednicu časopisa – svaki broj FHM-a iznimno je koristan priručnik za modernog muškarca. Ulažemo izniman trud da svojim čitateljima na zanimljiv, privlačan i poticajan način pružimo informacije koje mu trebaju... čak i kad on ne zna da mu trebaju.

Želimo vam iskreno uživanje u časopisu FHM!


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: 5,00

8.7.2009. 21:31:45 - markus
Napokon i fhm. jes


Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!