mojmag.com

FHM

Datum izdanja 18.6.2010. - broj 56   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: 18.8.2010.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 20,00 kn

O izdanju:

SADRŽAJ

52 MAJA MORALES!
Ili možda ne-morales? Skandalozna i nikad nezabavna plavuša zna čak i odgovor na ono staro pitanje...  Majo, je l’ imaš ti sat?

30 100 NAJSEKSI ŽENA NA SVIJETU 2010.
Brojkom i slovom, stotinu komada.

42 MARKO DIMIĆ JIMMY
Porinom nagrađeni redatelj i bliski prijatelj dečki iz Hladnog Piva secira hrvatski flm i objašnjava smisao života. Šalimo se, pričali smo o pornićima.

46 SKOK IZ SVEMIRA!
Znaš kako mi često pretjerujemo? E pa ovo nije slučaj, već priča o čovjeku koji planira skočiti doslovno iz svemira. Časna riječ. Pogledaj.

60 ATENTAT NA BARACKA OBAMU!
Pogledaj tko sve želi vidjeti njegovo lice na novčanici i smjestiti ga u društvo ostalih mrtvih predsjednika! No bez brige, američka tajna služba poznata je po tome da odlično štiti svoje predsjednike. Hm, da...

66 KAD NACIZAM POSTANE SEKSUALNI FETIŠ!
Uske kožne uniforme? Ima. Igre nadmoćnih i potlačenih? Ima i to. Vlastita kategorija porno flmova? Ma i to ima. I svastike isto.

78 TAJNA ORUŽJA SVJETSKOG PRVENSTVA!
Igrači koji bi mogli donijeti preokret!
Ne igraju samo Messi i Ronaldo...
 
Web: mediatop.hr/izdanja/fhm

O časopisu:

For Him Magazine je najveći svjetski lifestyle časopis za muškarce. Pokrenut je 1985. godine u UK, a danas izlazi u više od 30 zemalja i najprodavaniji je časopis ovog tipa na svijetu.

Svako izdanje FHM-a prati osnovnu filozofiju koja se može sažeti u tri riječi: seksi, zabavan, koristan.

Iako u zadnje vrijeme bilježi i porast popularnosti kod mlade, urbane ženske populacije, FHM uglavnom čita muškarac u dvadesetim i tridesetim godinama. On traži informacije o najnovijim tehnološkim i modnim trendovima, stimulativne i zabavne teme te, naravno, najljepše djevojke svijeta.

FHM njeguje poseban odnos sa svojim čitateljem – u svakom koraku produkcije trudimo se uzeti u obzir želje i potrebe čitatelja, a stil pisanja je suvremen, urban i nekonvencionalan, te se pokušava što je više moguće približiti svakodnevnom govoru i načinu izražavanja.

Čitatelj koji po prvi put krene listati časopis FHM, u njegovom će prvom dijelu pronaći kratke zanimljivosti iz svih kutaka svijeta i svih vremenskih perioda, prenesene na vizualno i intelektualno privlačan način – pravilo je samo jedno: mora biti svježe, zanimljivo i zabavno.

FHM njeguje tradiciju zanimljivih (i često neobičnih) intervjua – oni se uklapaju u tematski dio časopisa, koji iz mjeseca u mjesec donosi seksi, zabavne i korisne priloge. Ako nešto možemo reći sa sigurnošću, onda je to da će ovdje svatko naći nešto što će ga zainteresirati, zabaviti ili potaknuti na razmišljanje.

Nemojmo zaboraviti i treću odrednicu časopisa – svaki broj FHM-a iznimno je koristan priručnik za modernog muškarca. Ulažemo izniman trud da svojim čitateljima na zanimljiv, privlačan i poticajan način pružimo informacije koje mu trebaju... čak i kad on ne zna da mu trebaju.

Želimo vam iskreno uživanje u časopisu FHM!


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!