mojmag.com

FHM

Datum izdanja 18.8.2009. - broj 46   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: 18.8.2010.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 20,00 kn

O izdanju:

FHM, najveći svjetski magazin za muškarce u najnovijem broju predstavlja Malinu Grahek – drugi su je proglasili najseksi Hrvaticom, a mi smo se morali uvjeriti sami. Ako se nas pita, Malina je najslađe voće!

U novom broju FHM donosi i reportažu iz svijeta superheroja... Dobro, svijeta heroja. Ubacili smo svog čovjeka među redove pravih pravcatih boraca protiv zločina i zaronili u gradsku noć. Odjeveni donekle kao papiga...

Slobodno vrijeme zna biti teret ako ga ne znaš kvalitetno iskoristiti. No u jedno smo sigurni – uvijek ga možeš trošiti igrajući videoigre. A na što se isplati gubiti oči i žuljati palčeve provjerili smo u našem pregledu nadolazećih hitova...

FHM je organizirao pravi mali autoshow – ali nagrade koje smo dodijelili dosad nisu nigdje viđene. Pročitaj koji će auto pokoriti svijet, a koji ima najljepše dupe te kako izgleda najseksi prekidač koji ćeš ikad vidjeti u unutrašnjosti jednog automobila.
 
Web: mediatop.hr/izdanja/fhm

O časopisu:

For Him Magazine je najveći svjetski lifestyle časopis za muškarce. Pokrenut je 1985. godine u UK, a danas izlazi u više od 30 zemalja i najprodavaniji je časopis ovog tipa na svijetu.

Svako izdanje FHM-a prati osnovnu filozofiju koja se može sažeti u tri riječi: seksi, zabavan, koristan.

Iako u zadnje vrijeme bilježi i porast popularnosti kod mlade, urbane ženske populacije, FHM uglavnom čita muškarac u dvadesetim i tridesetim godinama. On traži informacije o najnovijim tehnološkim i modnim trendovima, stimulativne i zabavne teme te, naravno, najljepše djevojke svijeta.

FHM njeguje poseban odnos sa svojim čitateljem – u svakom koraku produkcije trudimo se uzeti u obzir želje i potrebe čitatelja, a stil pisanja je suvremen, urban i nekonvencionalan, te se pokušava što je više moguće približiti svakodnevnom govoru i načinu izražavanja.

Čitatelj koji po prvi put krene listati časopis FHM, u njegovom će prvom dijelu pronaći kratke zanimljivosti iz svih kutaka svijeta i svih vremenskih perioda, prenesene na vizualno i intelektualno privlačan način – pravilo je samo jedno: mora biti svježe, zanimljivo i zabavno.

FHM njeguje tradiciju zanimljivih (i često neobičnih) intervjua – oni se uklapaju u tematski dio časopisa, koji iz mjeseca u mjesec donosi seksi, zabavne i korisne priloge. Ako nešto možemo reći sa sigurnošću, onda je to da će ovdje svatko naći nešto što će ga zainteresirati, zabaviti ili potaknuti na razmišljanje.

Nemojmo zaboraviti i treću odrednicu časopisa – svaki broj FHM-a iznimno je koristan priručnik za modernog muškarca. Ulažemo izniman trud da svojim čitateljima na zanimljiv, privlačan i poticajan način pružimo informacije koje mu trebaju... čak i kad on ne zna da mu trebaju.

Želimo vam iskreno uživanje u časopisu FHM!


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: 5,00

19.8.2009. 9:55:20 - andrijano
ova malina je gadnaaaaaaa :)


Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!