mojmag.com

FHM

Datum izdanja 18.2.2010. - broj 52   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: 18.8.2010.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 20,00 kn

O izdanju:

SADRŽAJ

TEME 03/10

34 P&O: Sylvester Stallone
Legenda akcijskih flmova - čak i onih za odrasle, ako nisi znao - priča o velikim promašajima, prosutim zubima i svom novom flmu punom akcijske gerijatrije.

36 Tatjana Pašalić
Kraljica karata! Skoro je ona skinula nas...

44 Droge amo!
Ovo su najurokaniji ljudi koji su ikad držali mikrofon, šamarali gitaru ili divljali po bubnjevima. Izvuci pouku iz njihove tragedije... Ma šalimo se. Samo im se dobro nasmij.

48 Seksualna strava!
Ovo su avanture kojima se ne bi hvalio prijateljima! Ako misliš da je pametno iskombinirati mrkli mrak, svoj pimpek i zmiju otrovnicu, onda smo i tebe trebali uvrstiti.

52 Povijest pokera!
Ah, to su bila lijepa vremena. Nisi uopće trebao znati kartati, samo si morao biti brz na izvlačenju.

64 Duboko grlo!
Najpoznatiji praznici alkohola na svijetu! Ne znaš gdje bi za sljedeći godišnji? Zatvori oči i nasumično ubodi prstom...

70 Filmski vodič za 2010. godinu!
Svi flmovi koje moraš pogledati... i par njih koje ćeš vjerojatno htjeti izbjeći. Vidjet ćemo...


Stalne rubrike

REPORTER!

12 Kazahtanski turizam!

15 Ima svega!

26 Kako zaraditi?

28 Ovisnik!

SCANNER!

30 Invictus!

32 Splinter Cell!

33 Let 3!

UPGRADE!

88 Iskoristi svoje gadgete!

90 Snimi svoju curu!

94 Prošetaj se s kozama!
 
Web: mediatop.hr/izdanja/fhm

O časopisu:

For Him Magazine je najveći svjetski lifestyle časopis za muškarce. Pokrenut je 1985. godine u UK, a danas izlazi u više od 30 zemalja i najprodavaniji je časopis ovog tipa na svijetu.

Svako izdanje FHM-a prati osnovnu filozofiju koja se može sažeti u tri riječi: seksi, zabavan, koristan.

Iako u zadnje vrijeme bilježi i porast popularnosti kod mlade, urbane ženske populacije, FHM uglavnom čita muškarac u dvadesetim i tridesetim godinama. On traži informacije o najnovijim tehnološkim i modnim trendovima, stimulativne i zabavne teme te, naravno, najljepše djevojke svijeta.

FHM njeguje poseban odnos sa svojim čitateljem – u svakom koraku produkcije trudimo se uzeti u obzir želje i potrebe čitatelja, a stil pisanja je suvremen, urban i nekonvencionalan, te se pokušava što je više moguće približiti svakodnevnom govoru i načinu izražavanja.

Čitatelj koji po prvi put krene listati časopis FHM, u njegovom će prvom dijelu pronaći kratke zanimljivosti iz svih kutaka svijeta i svih vremenskih perioda, prenesene na vizualno i intelektualno privlačan način – pravilo je samo jedno: mora biti svježe, zanimljivo i zabavno.

FHM njeguje tradiciju zanimljivih (i često neobičnih) intervjua – oni se uklapaju u tematski dio časopisa, koji iz mjeseca u mjesec donosi seksi, zabavne i korisne priloge. Ako nešto možemo reći sa sigurnošću, onda je to da će ovdje svatko naći nešto što će ga zainteresirati, zabaviti ili potaknuti na razmišljanje.

Nemojmo zaboraviti i treću odrednicu časopisa – svaki broj FHM-a iznimno je koristan priručnik za modernog muškarca. Ulažemo izniman trud da svojim čitateljima na zanimljiv, privlačan i poticajan način pružimo informacije koje mu trebaju... čak i kad on ne zna da mu trebaju.

Želimo vam iskreno uživanje u časopisu FHM!


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!