mojmag.com

FHM

Datum izdanja 18.5.2010. - broj 55   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: 18.8.2010.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 20,00 kn

O izdanju:

SADRŽAJ

42 AUDRINA PATRIDGE
Djevojka kojoj bismo oprostili sve, čak i reality sapunicu na MTV-u! 

32 P&O: SHIA LEBEOUF
Zvijezda Transformersa i Wall Streeta II o tome zašto je prestao piti i o svojoj seksi mami koja je imala vlastitu trgovinu s marihuanom. Što?!

34 FHM TRAŽI TALENT!
Tesla? Einstein? Edison? Možda su to neki od najvećih umova u povijesti ljudskog roda, no može li ijedan od njih poljubiti vlastitu guzicu? Napraviti lutkarsku predstavu pimpecima? Čisto sumnjamo...

38 PASJE PEČENJE
FHM je istražio morbidne glasine o trgovini psećim mesom. Loša vijest je da ta trgovina itekako postoji. Još gora vijest je da to meso završi na nečijem tanjuru. Najgore od svega? Taj tanjur je bio naš...

50 MIŠIĆI OD ULJA
Prvo teretana, onda steroidi, a sad mišiće možeš imati nakon samo jednog uboda iglom. Nuspojave uključuju neizdrživu bol i smrt. Ali hej - instant mišići!

62 KUĆNI DOKTOR
Dr. House je najveći šupak na malim ekranima, točka. I zato nam je ta serija toliko draga. I zato smo morali provjeriti ima li smisla sve ono o čemu pričaju. Takvi smo ti mi. Šupci...

66 BLIŽI LI SE KRAJ PORNOGRAFIJE?
Stručnjaci kažu da internet ubija pornjavu kakvu danas poznajemo. FHM je obrisao suze koje su nam navrle na oči i odlučio istražiti ima li istine u takvim izjavama...

70 DAJTE NAM NOGOMETA!
Ne samo da smo istražili sve tajne transfera nedozvoljeno mladih nogometnih nada, već smo pobrojali i sve skupine i momčadi nadolazećeg svjetskog prvenstva.


REPORTER

8 Katrena Rochell!

12 Stvarno visoka zgrada!

18 GlamGirl!

FILTER

24 Robin Hood, skroz je lud!

26 Maserati Grancabrio!

30 Gadgeti!

31 Alan Wake!

UPGRADE

86 Casablanca! - Ako je dobra za Humphreya Bogarta, dobra je i za nas!

90 Pacifik! - Dečki znaju kako se oblači!
 
Web: mediatop.hr/izdanja/fhm

O časopisu:

For Him Magazine je najveći svjetski lifestyle časopis za muškarce. Pokrenut je 1985. godine u UK, a danas izlazi u više od 30 zemalja i najprodavaniji je časopis ovog tipa na svijetu.

Svako izdanje FHM-a prati osnovnu filozofiju koja se može sažeti u tri riječi: seksi, zabavan, koristan.

Iako u zadnje vrijeme bilježi i porast popularnosti kod mlade, urbane ženske populacije, FHM uglavnom čita muškarac u dvadesetim i tridesetim godinama. On traži informacije o najnovijim tehnološkim i modnim trendovima, stimulativne i zabavne teme te, naravno, najljepše djevojke svijeta.

FHM njeguje poseban odnos sa svojim čitateljem – u svakom koraku produkcije trudimo se uzeti u obzir želje i potrebe čitatelja, a stil pisanja je suvremen, urban i nekonvencionalan, te se pokušava što je više moguće približiti svakodnevnom govoru i načinu izražavanja.

Čitatelj koji po prvi put krene listati časopis FHM, u njegovom će prvom dijelu pronaći kratke zanimljivosti iz svih kutaka svijeta i svih vremenskih perioda, prenesene na vizualno i intelektualno privlačan način – pravilo je samo jedno: mora biti svježe, zanimljivo i zabavno.

FHM njeguje tradiciju zanimljivih (i često neobičnih) intervjua – oni se uklapaju u tematski dio časopisa, koji iz mjeseca u mjesec donosi seksi, zabavne i korisne priloge. Ako nešto možemo reći sa sigurnošću, onda je to da će ovdje svatko naći nešto što će ga zainteresirati, zabaviti ili potaknuti na razmišljanje.

Nemojmo zaboraviti i treću odrednicu časopisa – svaki broj FHM-a iznimno je koristan priručnik za modernog muškarca. Ulažemo izniman trud da svojim čitateljima na zanimljiv, privlačan i poticajan način pružimo informacije koje mu trebaju... čak i kad on ne zna da mu trebaju.

Želimo vam iskreno uživanje u časopisu FHM!


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: 5,00

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!