mojmag.com

MOJE DIJETE

Datum izdanja 26.10.2009. - broj 11   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: lipanj 2012.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 14,90 kn

O izdanju:

SADRŽAJ

STIŽE BEBA

13 Ljepota kože u trudnoći

16 Porođaj s doulom – Voljeli biste na porođaju uz sebe imati iskusnu osobu na koju se možete osloniti? Onda pozovite doulu!

20 Previše savjeta opterećuje trudnicu

22 Nesting u trudnoći – Imate višak energije, poriv za kupovanjem i preuređenjem doma… Je li vas ponio sindrom gniježdenja?

EVO MENE

26 Preduhitrite mastitis

30 Sve za kupanje

32 Moja beba ništa ne jede

34 Sve o igračkama – intervju s dr. Alfano – Savršena igračka je… Odgovore na ovo pitanje pročitajte u razgovoru s poznatom stručnjakinjom za igračke

38 Od 1. rođendana do 1. samostalnosti – Glavne odlike razvoja govora, koordinacije i emocija u važnom razdoblju odrastanja između 1. i 3. godine

46 Čitajmo djeci od najranije dobi – Doznajte kada i na koji način početi čitati bebi i koje slikovnice odabrati

52 Tri priče o bratskoj ljubomori

MODA

56 Modni editorijal – Eva i Miha ponosni su dobitnici titule „Lice dječjeg sajma“ i time su dobili priliku snimiti modni editorijal i pokazati nam modne kombinacije jesen/zima 2009.

U KRUGU OBITELJI

64 Razvod braka – kako objasniti djeci? – Kako reći djetetu da se rastajete i olakšati mu prilagodbu na novi život koji predstoji ?

70 Sačuvajte svoje zdravlje – Da bi majka mogla pomoći bolesnom djetetu, mora znati sačuvati svoje zdravlje

POSEBAN PRILOG: ZDRAVLJE

- Amniocenteza

- Citrusno voće

- Vodene kozice

- Febrilne konvulzije

- Cistična fibroza

- Stručnjaci odgovaraju na pitanja

STALNE RUBRIKE

6 Pisma čitatelja

8 Dječji svijet

24 Za buduću mamu

29 Mame savjetuju

44 Bebina kolumna

62 Recepti

68 Kolumna on/ona

90 Svijet mašte

92 Priča za laku noć

94 Fotoalbum
 
Narudžbe i pretplate: shop.adriamedia.hr
Web: www.roditelji.hr/mojedijete

O časopisu:

Moje dijete je mjesečnik namijenjen trudnicama i roditeljima djece predškolske dobi kao i odgojiteljima, pedijatrima i svima koji se bave djecom te neprestano žele proširivati znanje vezano uz njih i naučiti komunicirati jezikom koji će djeca najbolje razumjeti.

Prvi je put izašao na hrvatskom tržištu u veljači 2003. godine i od tada svaki mjesec educira trudnice i roditelje te im pomaže u njezi i odgoju djece. Cijena mjesečnika je 19 kuna.

Časopis obrađuje teme kao što su planiranje začeća, fizičke i psihičke promjene u trudnoći, njega tijela u trudnoći, pripreme za porođaj, sve o njezi novorođenčeta te o odgoju djeteta predškolske dobi.

U svakom broju očekuje vas zanimljivi modni editorijal te redovne kolumne: bebina kolumna, kolumna mame te bračnog para s djetetom. Pratimo novitete na tržištu od modnih, kozmetičkih do medicinskih novosti koji mogu olakšati svakodnevicu trudnica, roditelja i djece.

Moje dijete pomaže ženama da im razdoblje trudnoće bude što ugodnije, da otklone strahove vezane uz porođaj te donosi korisne savjete u vezi njege novorođenčeta i djetetova odgoja. Od zasebnih rubrika ističemo redoviti prilog o zdravlju cijele obitelji u kojemu tekstove pišu različiti stručni suradnici - pedijatri, ginekolozi, dermatolozi, stomatolozi, logopedi, nutricionisti, primalje, patronažne sestre i drugi.

Redakcija časopisa sa svojim stručnim suradnicima želi educirati i savjetovati roditelje da svoje mališane odgajaju u ljubavi, toleranciji i razumijevanju. S pričama i iskustvima naših čitateljica pokušavamo približiti budućim mamama i tatama sve izazove roditeljstva. Brinemo se o zdravlju trudnica i majki te njihovu odnosu s partnerom i drugim članovima obitelji. Čitateljima odgovaramo na sva pitanja, a naši najmlađi čitatelji redovito mogu uživati u priči za laku noć te u zadacima iz rubrike Svijet mašte. Čitatelji mogu sudjelovati u stvaranju časopisa slanjem pisama, komentara, iskustava te fotografija djece. U svakom broju darujemo čitatelje vrijednim darovima. Stalni porast broja čitatelja i pretplatnika dokaz je kako su roditelji prepoznali kvalitetu časopisa, a to nam je daljnja motivacija za još većim ulaganjem u njegovu kvalitetu.
Zajedno s vama veselimo se prvim osmijesima, koracima, riječima i fotografijama mališana koji veselo rastu uz naš časopis.


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!