mojmag.com

MOJE DIJETE

Datum izdanja 1.9.2009. - broj 09   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: lipanj 2012.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 14,90 kn

O izdanju:

SADRŽAJ

STIŽE BEBA

10 Simptomi trudnoće

12 Trudnoća u skladu s prirodom – Želite li tijekom trudnoće na zdraviji način njegovati svoje tijelo i hraniti se, okrenite se prirodi

16 Trudnički dijabetes

20 Strahovi budućih roditelja – Možda ste pomalo uplašeni od onog što vas čeka na porođaju? Uz naše savjete strah će nestati

24 Olakšajte bol na porođaju

EVO MENE

28 Tajne majčina mlijeka – Ono je idealan obrok za bebu. Saznajte zašto?

34 Intimna njega beba – Intimna njega zahtijeva različite pristupe ovisno o tome radi li se o djevojčici ili dječaku

40 Displazija kukova

44 Prvi koraci

48 Idemo u vrtić – Pomozite svojem mališanu da što lakše prebrodi prve dane u vrtiću

52 Tri priče o adaptaciji na vrtić

MODA

56 Modni editorijal – Obitelj Šimić, Josip, Vlatka i mali Jakov dobro su se zabavili u dječjoj igraonici

MOJ MALI ČOVJEK

64 Slabovidnost u djece – Neki simptomi u ponašanju vašeg djeteta mogu vam pokazati da ima problema s vidom

U KRUGU OBITELJI

68 Naučite razumjeti indigo djecu – Djeca više nisu što su neka bila. Nove generacije dolaze s novim pogledima na svijet i život

72 Ljepota za mamu – Vanjska ljepota dolazi i iznutra. Koje namirnice jesti kako bismo bili ljepši i zadovoljniji izgledom?

POSEBAN PRILOG: ZDRAVLJE

- Citomegalovirus u trudnica

- Pretilost u dječjoj dobi

- Začini u dječjoj prehrani

- Rana intervencija u govornom razvoju

- Genitalne infekcije HPV-om

- Ispravljanje zagriza

- Stručnjaci odgovaraju na pitanja

STALNE RUBRIKE

6 Pisma čitatelja

8 Dječji svijet

22 Za buduću mamu

38 Mame savjetuju

39 Bebina kolumna

46 Kolumna on/ona

62 Recepti

90 Svijet mašte

92 Priča za laku noć

94 Fotoalbum
 
Narudžbe i pretplate: shop.adriamedia.hr
Web: www.roditelji.hr/mojedijete

O časopisu:

Moje dijete je mjesečnik namijenjen trudnicama i roditeljima djece predškolske dobi kao i odgojiteljima, pedijatrima i svima koji se bave djecom te neprestano žele proširivati znanje vezano uz njih i naučiti komunicirati jezikom koji će djeca najbolje razumjeti.

Prvi je put izašao na hrvatskom tržištu u veljači 2003. godine i od tada svaki mjesec educira trudnice i roditelje te im pomaže u njezi i odgoju djece. Cijena mjesečnika je 19 kuna.

Časopis obrađuje teme kao što su planiranje začeća, fizičke i psihičke promjene u trudnoći, njega tijela u trudnoći, pripreme za porođaj, sve o njezi novorođenčeta te o odgoju djeteta predškolske dobi.

U svakom broju očekuje vas zanimljivi modni editorijal te redovne kolumne: bebina kolumna, kolumna mame te bračnog para s djetetom. Pratimo novitete na tržištu od modnih, kozmetičkih do medicinskih novosti koji mogu olakšati svakodnevicu trudnica, roditelja i djece.

Moje dijete pomaže ženama da im razdoblje trudnoće bude što ugodnije, da otklone strahove vezane uz porođaj te donosi korisne savjete u vezi njege novorođenčeta i djetetova odgoja. Od zasebnih rubrika ističemo redoviti prilog o zdravlju cijele obitelji u kojemu tekstove pišu različiti stručni suradnici - pedijatri, ginekolozi, dermatolozi, stomatolozi, logopedi, nutricionisti, primalje, patronažne sestre i drugi.

Redakcija časopisa sa svojim stručnim suradnicima želi educirati i savjetovati roditelje da svoje mališane odgajaju u ljubavi, toleranciji i razumijevanju. S pričama i iskustvima naših čitateljica pokušavamo približiti budućim mamama i tatama sve izazove roditeljstva. Brinemo se o zdravlju trudnica i majki te njihovu odnosu s partnerom i drugim članovima obitelji. Čitateljima odgovaramo na sva pitanja, a naši najmlađi čitatelji redovito mogu uživati u priči za laku noć te u zadacima iz rubrike Svijet mašte. Čitatelji mogu sudjelovati u stvaranju časopisa slanjem pisama, komentara, iskustava te fotografija djece. U svakom broju darujemo čitatelje vrijednim darovima. Stalni porast broja čitatelja i pretplatnika dokaz je kako su roditelji prepoznali kvalitetu časopisa, a to nam je daljnja motivacija za još većim ulaganjem u njegovu kvalitetu.
Zajedno s vama veselimo se prvim osmijesima, koracima, riječima i fotografijama mališana koji veselo rastu uz naš časopis.


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: -

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!