mojmag.com

MOJE DIJETE

Datum izdanja 25.5.2009. - broj 6   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: lipanj 2012.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 14,90 kn

O izdanju:

•    Zdravi slatkiši
•    Odgojite optimistično dijete
•    Libido u trudnoći
•    Razvojni put baše bebe
•    Kristina Despot – Moja najljepša ljubavna priča
•    Recite pelenama pa-pa
•    Prilog o zdravlju
•    Kolumna trudnice
•    Recepti
•    Priča za laku noć
•    Savjet mašte

Ako planirate trudnoću, sigurno se pitate kako prepoznati ovulaciju. Donosimo četiri metode za otkrivanje plodnih dana, a na vama je da u to vrijeme uživate u ljubavnom zanosu sa svojim partnerom. Jednom kad uspijete zatrudnjeti, dolaze nova pitanja među kojima je za porođaj važno i ono koje se tiče bebina položaja u trbuhu. Doznajte sve vrste položaja bebe i pokušajte određenim vježbama navesti bebu da zauzme onaj najpovoljniji za porođaj.

Niste zadovoljni s uvjetima koje nude hrvatska rodilišta? Pronašli smo tri žene koje su rodile u inozemstvu. Kako izgleda porođaj u Feldbachu, Amsterdamu i Münchenu doznajte izravno od rodilja koje su odlučile roditi u inozemstvu. Nakon porođaja, obično dolazi do poteškoća s dojenjem, no to ne znači da rješenja za ta krizna razdoblja ne postoje. Kako ih prepoznati pročitajte u novom broju Mog djeteta.

S približavanjem ljetnih dana roditeljima se obično savjetuje da pokušaju odviknuti dijete od pelena. Znate li prepoznati je li vaše dijete spremno na taj “korak”.

Svakom je roditelju cilju što bolje odgojiti dijete, no svatko od nas taj odgoj doživljava na drugačiji način. Želite li pomoći djetetu da odrasta u optimističnom tonu, donosimo savjete kako da u tome uspijete i pored sebe imate veselo dijete koje se neće plašiti životnih izazova...
 
Narudžbe i pretplate: shop.adriamedia.hr
Web: www.roditelji.hr/mojedijete

O časopisu:

Moje dijete je mjesečnik namijenjen trudnicama i roditeljima djece predškolske dobi kao i odgojiteljima, pedijatrima i svima koji se bave djecom te neprestano žele proširivati znanje vezano uz njih i naučiti komunicirati jezikom koji će djeca najbolje razumjeti.

Prvi je put izašao na hrvatskom tržištu u veljači 2003. godine i od tada svaki mjesec educira trudnice i roditelje te im pomaže u njezi i odgoju djece. Cijena mjesečnika je 19 kuna.

Časopis obrađuje teme kao što su planiranje začeća, fizičke i psihičke promjene u trudnoći, njega tijela u trudnoći, pripreme za porođaj, sve o njezi novorođenčeta te o odgoju djeteta predškolske dobi.

U svakom broju očekuje vas zanimljivi modni editorijal te redovne kolumne: bebina kolumna, kolumna mame te bračnog para s djetetom. Pratimo novitete na tržištu od modnih, kozmetičkih do medicinskih novosti koji mogu olakšati svakodnevicu trudnica, roditelja i djece.

Moje dijete pomaže ženama da im razdoblje trudnoće bude što ugodnije, da otklone strahove vezane uz porođaj te donosi korisne savjete u vezi njege novorođenčeta i djetetova odgoja. Od zasebnih rubrika ističemo redoviti prilog o zdravlju cijele obitelji u kojemu tekstove pišu različiti stručni suradnici - pedijatri, ginekolozi, dermatolozi, stomatolozi, logopedi, nutricionisti, primalje, patronažne sestre i drugi.

Redakcija časopisa sa svojim stručnim suradnicima želi educirati i savjetovati roditelje da svoje mališane odgajaju u ljubavi, toleranciji i razumijevanju. S pričama i iskustvima naših čitateljica pokušavamo približiti budućim mamama i tatama sve izazove roditeljstva. Brinemo se o zdravlju trudnica i majki te njihovu odnosu s partnerom i drugim članovima obitelji. Čitateljima odgovaramo na sva pitanja, a naši najmlađi čitatelji redovito mogu uživati u priči za laku noć te u zadacima iz rubrike Svijet mašte. Čitatelji mogu sudjelovati u stvaranju časopisa slanjem pisama, komentara, iskustava te fotografija djece. U svakom broju darujemo čitatelje vrijednim darovima. Stalni porast broja čitatelja i pretplatnika dokaz je kako su roditelji prepoznali kvalitetu časopisa, a to nam je daljnja motivacija za još većim ulaganjem u njegovu kvalitetu.
Zajedno s vama veselimo se prvim osmijesima, koracima, riječima i fotografijama mališana koji veselo rastu uz naš časopis.


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: 5,00

6.6.2009. 19:56:44 - anitaB
napokon:)


Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!