mojmag.com

BANKA - Financijsko-poslovni mjesečnik

Datum izdanja 2.4.2010. - broj 4   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: studeni 2012.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 42,00 kn

O izdanju:

Budućnost
Nezaposlenost mijenja svijet
Svijet ulazi u doba dugoročne nezaposlenosti. Socijalna cijena je visoka, a plaća se u siromaštvu, porastu kriminala, propadanju regija, porastu zdravstvenih troškova i stvaranju uvjeta za rast nasilja, netrpeljivosti i terorizma. Pišemo o socijalnim i psihološkim posljedicama dugoročne nezaposlenosti.
 
Intervju
Marko Kranjec, guverner Banke Slovenije: Želim susret s Rohatinskim
Slovenski guverner u intervjuu Banci govori o dugovima nekadašnje Ljubljanske banke hrvatskim građanima te komentira neuspjele pokušaje NLB-a da uđe na hrvatsko tržište. Želi susret s Rohatinskim kojega cijeni "jer je čuo da je rigorozan i vrlo precizan te da dobro nadzire bankarski sustav".
 
Europska unija
Od Njemačke traže nemoguće
Među Nijemcima prevladava osjećaj kako se od njih traži da nastave plaćati za druge i da pritom ništa ne nameću. Kad ih se kritizira oni čuju zahtjev da ne rade više tako kvalitetnu robu i da se “odreknu“ konkurentnosti svojih radnika kako bi Grci, Portugalci, Španjolci i Talijani mogli nastaviti po svome. 
 
Harvard Business Review
Pobjednici recesije
Istraživanja pokazuju da 9 posto poduzeća izlaze iz recesije jača nego ikad. Pobjednici su oni koji selektivno smanjuju troškove i posvećuju više pažnje operativnoj učinkovitosti od konkurencije, a u isto vrijeme dosta ulažu u budućnost - potrošnjom na marketing, istraživanje i razvoj.
 
Web: www.bankamagazine.hr

O časopisu:

Banka već šesnaest godina ima poziciju vodećeg financijsko-poslovnog časopisa u Hrvatskoj, a to važno mjesto u našem medijskom prostoru ostvaruje direktnim i profesionalnim stilom pisanja te prepoznatljivim identitetom koji karakterizira objektivnost, aktualnost, stručnost, vrhunski dizajn i široki spektar tema.

Promišljeno i analitički pratimo sve segmente gospodarstva u Hrvatskoj i svijetu, a teme upotpunjuju i članci iz svijeta znanosti, kulture, informatike te lifestyle prilog Poslije pet.

Cilj je časopisa Banka da svojim specijalnim financijskim izdanjima i portalom www.banka.hr omogući pravodobne, cjelovite i korisne informacije poslovnim ljudima u njihovom svakodnevnom suočavanju s tržišnim izazovima na području financija, bankarstva i ekonomije.

Banku danas čita oko 20.000 izabrane i ciljane publike - bankari, visoki i srednji menadžeri, državni dužnosnici, poduzetnici, investitori, ukratko ljudi koji usmjeravaju i kontroliraju financijske tokove u hrvatskom gospodarstvu, ali i liječnici, odvjetnici i arhitekti...
BANKA je vodeći hrvatski poslovni magazin koji promišljeno i analitički prati zbivanja u svim segmentima gospodarstva i ekonomije.

Pretplata: pretplata@bankamagazine.hr, besplatni telefon: 0800 22 95
Godišnja pretplata: 462 kn (12 brojeva)

Potražite nas na:
Twitteru
(www.twitter.com/BankaMagazine)
i
LinkedInu (www.linkedin.com/in/bankamagazine)


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: 5,00

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!