mojmag.com

BANKA - Financijsko-poslovni mjesečnik

Datum izdanja 2.7.2009. - broj 7   Podijeli / šalji / spremi
Praćenje časopisa

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli pratiti ovaj časopis!Imate pitanje?

Ako imate pitanja u vezi ovog časopisa, pošaljite nam upit i mi ćemo se pobrinuti da od izdavača dobijete odgovor.


Podaci o časopisu

Dodatni podaci o časopisu Sljedeće izdanje: studeni 2012.
Izlazi: jednom mjesečno
Cijena: 42,00 kn

O izdanju:

Intervju
Ana Ivančić, predsjednica Uprave Cardif osiguranja  
Posao budućnosti  
Cardif je počeo osiguravati i korisnike stambenih kredita, proširili su suradnju sa Zagrebačkom bankom, potpisali partnerstvo s Banco Popolare Croatijom, pregovaraju s još pet financijskih institucija, planiraju zajedničke proizvode s drugim osiguravateljima, a za svog osnivača pripremaju širenje u Srbiju i ostatak regije, najavljuje za Banku Ana Ivančić, predsjednica Uprave.
 
Tržište duga
Na pragu nove krize

Faktoring
Pritisak rokova
Zbog rizika naplate faktoring-kuće trebaju pažljivo birati plasmane i ostati fokusirane na kvalitetna poduzeća kojima faktoring služi za ubrzanje likvidnosti, a ne za rješavanje problematičnih potraživanja. Predstavnici tvrtki koje se bave faktoringom ocjenjuju kako prosječni rokovi naplate od 125 dana zahtijevaju od njih da angažiraju dodatna likvidna sredstva kako bi mogli ostvariti željeni kontinuiran rast.

Programi pomoći
(Ne)očekivana barijera
Američki i kineski programi pomoći gospodarstvu u ukupnom iznosu od 1000 milijardi eura teško će se provesti zbog nedovoljnog apsorpcijskog kapaciteta nacionalne administracije, a njihov glavni doprinos bit će rast američkog javnog duga i smanjenje kineskih financijskih rezervi.     

Menadžment
Varalice među nama  
Ekskluzivno u suradnji s Harvard Business Reviewom donosimo najbolja štiva iz područja menadžmenta, a u ovom broju pročitajte kako naučiti vjerovati - pametno.
 
Web: www.bankamagazine.hr

O časopisu:

Banka već šesnaest godina ima poziciju vodećeg financijsko-poslovnog časopisa u Hrvatskoj, a to važno mjesto u našem medijskom prostoru ostvaruje direktnim i profesionalnim stilom pisanja te prepoznatljivim identitetom koji karakterizira objektivnost, aktualnost, stručnost, vrhunski dizajn i široki spektar tema.

Promišljeno i analitički pratimo sve segmente gospodarstva u Hrvatskoj i svijetu, a teme upotpunjuju i članci iz svijeta znanosti, kulture, informatike te lifestyle prilog Poslije pet.

Cilj je časopisa Banka da svojim specijalnim financijskim izdanjima i portalom www.banka.hr omogući pravodobne, cjelovite i korisne informacije poslovnim ljudima u njihovom svakodnevnom suočavanju s tržišnim izazovima na području financija, bankarstva i ekonomije.

Banku danas čita oko 20.000 izabrane i ciljane publike - bankari, visoki i srednji menadžeri, državni dužnosnici, poduzetnici, investitori, ukratko ljudi koji usmjeravaju i kontroliraju financijske tokove u hrvatskom gospodarstvu, ali i liječnici, odvjetnici i arhitekti...
BANKA je vodeći hrvatski poslovni magazin koji promišljeno i analitički prati zbivanja u svim segmentima gospodarstva i ekonomije.

Pretplata: pretplata@bankamagazine.hr, besplatni telefon: 0800 22 95
Godišnja pretplata: 462 kn (12 brojeva)

Potražite nas na:
Twitteru
(www.twitter.com/BankaMagazine)
i
LinkedInu (www.linkedin.com/in/bankamagazine)


Komentari

Komentari i ocjene
Prosječna ocjena: 5,00

Trenutno nema komentara.

Prijavite se ili registrirajte kako biste mogli ocjenjivati i komentirati izdanja časopisa!